Ö. T. R. A.

Az egyesület szaktevékenységet vállaló tagjai, az Ajaki Tűzoltó Egyesület, az Invitech InnoMax és az Appsolution Kft. által kifejlesztett Önkéntes Tűzoltó Riasztó Alkalmazás használatával kerültek értesítésre. 

Egyesületünk szeretné megköszönni az applikációt a készítőinek, hogy díjmentesen használhatjuk és ezzel is támogatják az önkéntesek munkáját! 

Egyesületünk hónapok óta használja az ÖTRÁ-t az Önkéntes Tűzoltó Riasztó Alkalmazást amely a tagjainkat riasztó applikáció. 

Miért is kell ez? 

A gyors reagálás és a tagok pontos informálása miatt! 

Eddig SMS riasztást kaptunk csak amiben egy nagyon rövid leírás volt a káresetről. Az app egy sokkal több információt tartalmazó üzenetet küld a tagság okos telefonjaira. Ha megkaptuk a riasztást a tagság az applikáció használatával vissza tud jelezni, hogy ki jön a szertárhoz vagy adott esetben a káreset helyszínére, így a parancsnok látja hogy ki megy a fecsivel és ki a helyszínre, illetve azt is hogy milyen létszámmal történik a vonulás. Az app térképes megjelenítést is használ amely navigációként is működik ha szükséges. Amióta ez az alkalmazás van 1-2 percet le tudtunk "csípni" a riasztás megérkezése és a vonulás megkezdése közötti időnkből. 

A 2020-12-07-i eseménynél is 8 óra 25 perckor jött a riasztás, 8 óra 30 perckor indult a fecskendő a Rákóczi útról az eseményhez és 8 óra 33 perckor már a helyszínen is volt pedig a 4 fő vonuló tagságunk a munkahelyéről indult. 

Dömsödi Tűzoltó Egyesület weboldala. Minden jog fenntartva!

2018-2022 év

Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el